U wilt toch ook de beste keuze die ook nog eens heel voordelig is? Kies dan de Bosch Compact 3, 4 of 5. Deze kleine, lichte HR-ketels nemen maar weinig ruimte in en kunnen dus overal worden geplaatst. ovendien leveren deze gebruiksvriendelijke ketels grote prestaties. Het zijn echte winnaars als het gaat om energiebesparing. De test van de Consumentenbond bevestigt het: op een Bosch Compact kunt u vertrouwen!

Bosch Compact: scoor nu met de ‘Beste uit de test’

Zorgeloos genieten van warmte en comfort

Bosch Compact 3, 4 en 5 zijn combiketels: ze zorgen dus niet alleen voor een lekker warm huis, maar ook voor warm water in uw badkamer en keuken. Kortom, de beste keuze levert u heel veel op en biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Van de betrouwbaarste technologie zult u dan ook jaren plezier hebben!

Meer informatie vind u in de folder van bosh hier

Vervanging van een cv ketel. Een complete vervanging van een cv ketel. In de zomermaanden hoeft de kachel gelukkig niet al te vaak aan een goed moment dus om deze te vervangen. Een mooi resultaat en natuurlijk weer een warm huis.

cv vervanging cv vervanging cv vervanging cv vervanging
CV Ketel Vervanging

Wat we doen

Wat kan SIB voor u betekenen

SIB is gespecialiseerd in cv, loodgieters-werk, koeling, ventilatie, electra en alle bijkomende werkzaamheden. Tevens zijn er diverse complete badkamers gereedgemaakt, ook met tegelwerk. Door een netwerk van kleine bedrijven kunnen wij eigenlijk alles voor u regelen en uitvoeren. Kijk ook eens onder Nieuws en Klussen wat voor werken er reeds voorgegaan zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Tevens is SIB Bosch warmtetechniek dealer.