U wilt toch ook de beste keuze die ook nog eens heel voordelig is? Kies dan de Bosch Compact 3, 4 of 5. Deze kleine, lichte HR-ketels nemen maar weinig ruimte in en kunnen dus overal worden geplaatst. ovendien leveren deze gebruiksvriendelijke ketels grote prestaties. Het zijn echte winnaars als het gaat om energiebesparing. De test van de Consumentenbond bevestigt het: op een Bosch Compact kunt u vertrouwen!

Bosch Compact: scoor nu met de ‘Beste uit de test’

Zorgeloos genieten van warmte en comfort

Bosch Compact 3, 4 en 5 zijn combiketels: ze zorgen dus niet alleen voor een lekker warm huis, maar ook voor warm water in uw badkamer en keuken. Kortom, de beste keuze levert u heel veel op en biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Van de betrouwbaarste technologie zult u dan ook jaren plezier hebben!

Meer informatie vind u in de folder van bosh hier

Vervanging van een cv ketel. Een complete vervanging van een cv ketel. In de zomermaanden hoeft de kachel gelukkig niet al te vaak aan een goed moment dus om deze te vervangen. Een mooi resultaat en natuurlijk weer een warm huis.

cv vervanging cv vervanging cv vervanging cv vervanging
CV Ketel Vervanging

Wie we zijn

Wie ben ik

Mijn naam is Sjepko Schoon. Na bijna 25 jaar voor een werkgever in de installatie wereld te hebben gewerkt leek mij op 1 september 2009 de tijd rijp om voor mezelf te beginnen.

Doordat ik na mijn opleiding bij een klein installatie bedrijfje ben begonnen heb ik veel ervaring op kunnen doen met alle facetten van de installatietechniek. Begonnen als hulp monteur en via monteur en service-monteur op kantoor beland als werkvoorbereider. Maar toen het begon te kriebelen om zelf weer aan de slag te gaan ben ik met SIB begonnen. Inmiddels ben ik alweer 3 jaar bezig en heb het ontzettend naar mijn zin en heb leuke klussen mogen uitvoeren.